شاید فکر کنید که حذف اشیا از روی تصاویر کار پیچیده ای است اما فتوشاپ واقعا همه چیز را ساده کرده است و می تواند تمام آثار حضور یک شی در تصویر را از بین ببرد. این راهنما برای استفاده افراد مبتدی از فتوشاپ است و برای این کار نیازی به تجربه چندین ساله با فتوشاپ نخواهید داشت.
به ادامه مطلب بروید.
شاید فکر کنید که حذف اشیا از روی تصاویر کار پیچیده ای است اما فتوشاپ واقعا همه چیز را ساده کرده است و می تواند تمام آثار حضور یک شی در تصویر را از بین ببرد. این راهنما برای استفاده افراد مبتدی از فتوشاپ است و برای این کار نیازی به تجربه چندین ساله با فتوشاپ نخواهید داشت.

باید گفت این عمل عبارت است از : پوشاندن اطلاعاتی در تصویر که نمی خواهیم نمایش داده شوند، با اطلاعاتی که تمایل داریم نشان داده شوند.
برای این کار از ابزارهای زیر در فتوشاپ استفاده می شود که مروری کوتاه بر آنها خواهیم داشت:
Clone Stamp و Pattern Stamp که بخش هایی از تصویر را از پس زمینه انتخاب کرده و روی تصویر زائد قرار می دهند. پاک کن: رنگ و شکلی ثابت دارد و برای رنگ کردن یک بخش خاص از تصویر به کار می رود. کمان (Lasso): برای انتخاب و برش تصاویر به کار می رود. ابزار کمان شکل خاصی ندارد و به هر شکی که ماوس را تکان دهیم، کار خواهد کرد.
جادوی فتوشاپ با پوشش آگاه از محتوا
یکی از بهترین قابلیت های فتوشاپ CS
5، «پوشش آگاه از محتوا» است. این قابلیت میانبر فوق العاده ای برای حذف افراد و اشیا از تصاویر است، هر چند گاهی محدودیت هایی دارد و می تواند گیج کننده باشد.
برای استفاده از این قابلیت، ابزار کمان را انتخاب کنید (کلید میانبر L). دور شی مورد نظر را انتخاب کنید. حالا به Edit -» Fill بروید و گزینه Content-Aware را انتخاب کنید.
همانطور که مشاهده می کنید، این کار بسیار ساده است و فتوشاپ بعد از لحظاتی به صورت خودکار شی مورد نظر را حذف می کند. هر چند این کار خیلی کامل نیست و برای اشیایی مناسب است که در پس زمینه ای ساده قرار دارند. اگر از این قابلیت برای تصاویر پیچیده تر با خطوط افق زیاد استفاده کنید، احتمالا متوجه خواهید شد که این ابزار فتوشاپ هنوز کامل نشده است و نمی تواند خطوط را خوب روی یکدیگر جفت کند.
حالا وقت آن است که آستین ها را بالا زده و وارد بخش دقیق تر حذف شویم. برای شروع ، بهتر است نگاه دقیقی به تصویر داشته باشیم. بادقت اطراف شیئی که می خواهیم حذف کنیم را با دقت بررسی کنیم تا ببینیم چه عناصری در پس زمینه وجود دارند که بتوانیم آنها را ادامه داده و از دو طرف به هم برسانیم.
ابزار healing brush را انتخاب کرده (به شکل چسب زخم) و سپس با نگه داشتن کلید Alt نقطه ای از پس زمینه را انتخاب کنید. حالا روی بخشی از شیئی که پس زمینه ای مشابه دارد، کلیک کرده و بکشید. متوجه می شویم که فتوشاپ تلاش می کند بخش هایی از پس زمینه انتخابی را در بخش جدید کپی کند با این تفاوت که به اطراف هم دقت می کند تا هیچ بریدگی رخ ندهد.
در برخی از تصاویر، میزان پخشی رنگی که فتوشاپ به صورت خودکار با ابزار چسب زخم ایجاد می کند، باعث می شود تصویر بیشتر بهم بریزد. اگر پخشی رنگ آنقدر زیاد بود که آن بخش را به طور کل فراموش کرد، باید پیش از استفاده از چسب زخم، سراغ ابزار Clone برویم. این ابزار بدون در نظر گرفتن بک گراند، تنها بخشی از یک تصویر را در بخشی دیگر کپی می کند. بدین ترتیب می توانیم یک نسخه بی دقت از پس زمینه را ایجاد کنیم و شی را حذف کنیم، سپس با ابزار Healing Brush مرزهای واضح ایجاد شده را از بین ببریم.
برای اینکار ابزار Clone را انتخاب کنید. (به شکل یک مهر) سپس با نگه داشتن کلید Alt (همانند ابزار چسب زخم) یک بخش از پس زمینه را انتخاب کنید. حالا روی شیء کلیک کرده و از پس زمینه روی آن بخش کپی کنید. توجه داشته باشید که اندازه قلم موی مورد استفاده روی دقت کار تاثیر می گذارد و بهتر است قلم مویی مناسب انتخاب کنید که در مرزها و حاشیه ها به مشکل بر نخورید.
,